Videregående kurs

Videregående kurs er for de som har lært seg litt kanskje selvlært men ønsker å lære mer slik at man kan  dra mer nytte av datamaskinen og Internet.
Vi lærer om datasikkerhet og   antivirusprogram installere dette. Backup av data og hvordan vi kan gjenskape data dersom maskinen går i stykker.  Hva trenger vi å ta backup av. Vi lærer om bildebehandling hvordan vi kan manipulere bilder skifte bakgrunn mm.
Vedlikeholde datamaskinen uten å kjøpe dyre programmer.
Få mer ut av  av Racebook. Hva er Skype og Hva brukes det til .
Vi lærer om Regneark hvordan vi kan lage ett budsjett og privat regnskap på pc. Vi lærer om gmail og google disk, hvordan sende gruppesending med e-post Dele bilder og dokumenter automatisk lagring av bilder mm.
Kurset foregår i Eidskog bibliotek på eget undervisningsrom maksimum deltakere er 10. Minimum antall deltagere er 6.
Kurset varer i 9 dager a 3 timer totalt 27 timer og koster kr 1500 pr deltager. Det tas forbehold om pris p. g.a at kommunen fra 2017 skal ha betalt for lokale. Det kan hende vi må finne alternativt lokale.

De oppgavene som blir gjennomgått på kurset vil være tilgjengelig på Internett for elevene i 6 måneder etter kursavslutning slik at de kan repetere. Dette er video filmer som kan sees  på  fra pc hjemme.

Trykk her for påmelding                                                               Trykk her for å vite mere